Lab7. EIGRP – Filtering – AD

Posted: January 29, 2014 in Cisco, EIGRP
Tags: , , ,

Konfig Dasar EIGRP

 

Kalo filtering AD ( Administrative Distance ) jadi misal nya ip Loopback R1 gak mau dimunculin dalam routing tabel R3, naah tinggal di setting nilai AD nya aja jadi 255 ( AD paling besar cuy )

tinggal di set aja di R3 aja, ditambahin access-list nya tapi jgn 1 lagi jadi access-list 2

R3

R3(config)#access-list 2 permit 1.1.1.1
R3(config)#router eigrp 1 ( hanya router id )
R3(config-router)#distance 255 0.0.0.0 255.255.255.255 2

 

biar gambar yang berbicara deh. . .

Eigrl - Filtering - AD

nah lho kok ilang  ? ? ?

ya iyalah orang udah di set AD nya jadi 255 jadi ga keliatan wakkaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s